Látogatók száma

2011. augusztus 8., hétfő

Bemutatkozom

Akkor belevágok... ebbe is. :)

Aki nem ismerne... van két csintalan gyerkőcöm, akik egy pillanatra sem tudnak megállni.
Mellettük próbálom minél hasznosabban eltölteni azt a kevéske nyugodt pillanatot. Sokan ilyenkor kezükbe vesznek egy jó könyvet vagy zenét hallgatnak és úgy próbálnak meg lazítani. Nekem ez nem megy... jobban szeretek mindenféle - párom szerint - apró vicik-vacakokkal foglalkozni és babrálgatni velük.
Próbálok közelebbi barátságot kötni a varrógéppel is, mert annyi-de annyi megvalósítandó terv és ötlet van a fejemben. Ezeket próbálom itt mind bemutatni.

Aztán itt vannak azok a csodálatos ékszerek!!! A drótból készültektől egyszerűen elolvadok... és alaptermészetemből fakadóan nem ismerek lehetetlent és mindent megpróbálok, mert makacs kos révén "Nekem ez menni fog!" a hitvallásom. :)

Tehát ékszerek... itt is fogsz velük találkozni... legyenek azok virágosak, csillogóak-villogóak, romantikusak vagy gyerekeknek valók, nőcisek vagy egyszerűek.... de mind-mind az én kezem nyomát viselik magukon és szívem-lelkem egy aprócska részét is megtalálod benne.

Ha bármely kincsem elnyeri tetszésedet, vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket. Mindegyikből tudok készíteni ugyanolyat, de általad megálmodott darabot is.

Jó nézelődést és köszönöm, hogy benéztél Hozzám! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More